zondag 3 februari | High Tea (gratis)

ondanksalles.org | Flyer High Tea

Wees welkom op onze allereerste bijeenkomst!

En ga -ondanks alles- eens in gesprek. Met ons bijvoorbeeld. Doe -ondanks alles- iets liefs voor jezelf. En dan maken we er met zijn allen -ondanks alles- een fijne middag van. Met thee en heerlijke hapjes (ook vega/hallal).

Even weer onder de mensen. Jezelf opladen. Vrij van alles en ruimte om lucht te krijgen. Heb jij daar ook behoefte aan? Of ken je iemand die dat heeft? Kom dan, samen of alleen, naar onze bijeenkomst in het buurthuis:

Zondag 3 februari
14:30 – 16:30
Graaf Florisstraat 88A

Wat kun je verwachten?
Een high tea dus! Maar ook fijne gesprekken met buurtgenoten. Met elkaar zorgen we voor een prettige, open sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Voel je vrij om iets te vertellen over jezelf, ook als dat iets moeilijks is. Luister naar verhalen van anderen, en leer elkaar een beetje kennen. Wij zullen het gesprek begeleiden.

Wil je er bij zijn? Het is fijn als je je wilt aanmelden. Stuur ons dan een mailtje. Zo kunnen wij inschatten hoeveel hapjes en kopjes thee er nodig zijn. Wil je je liever niet aanmelden? Geen probleem! Ook dan zien we je graag op 3 februari bij onze high tea!

Ondanks alles maken we er met elkaar wat van.

Tot dan!

Thara en Marjolein

OndanksAlles is een onafhankelijke groep buurtbewoners die 'gaan voor' destigmatisering, herstel, participatie en inclusie in de Rotterdamse wijk Middelland e.o..

Wij betrekken buurtbewoners die aan de zijlijn staan en helpen hen stappen te zetten naar herstel. Hierbij staat luisteren centraal. De mindere kanten van het leven worden niet geschuwd en oordelen niet geveld.

Wil je meedoen? Of meer informatie?
Heb je een opmerking, aanbeveling, tip of gewoon een goed idee: wij@ondanksalles.org